Arrangementen

Verjaardagsgeschenk

Een ballonvaart als verjaardagsgeschenk.

 

Als u een jarige met een exclusief verjaardagsgeschenk wilt verrassen dan moet u er zeker eens aan denken om een Sidony Ballooning ballonvaart te bestellen. Onze cadeaubon is een origineel verjaardagsgeschenk. Wie is nu niet tevreden met een tochtje door de wolken. Het is zalig wegdromen en puur genieten.

Naast de klassieke ballonvaart, die verder op de site beschreven staat, is er nog iets "speciaals". Omwille van de grootste geheimhouding kunnen wij dit hier echter niet omschrijven. Wilt u ook iemand op deze unieke manier verrassen en wenst u meer informatie over deze speciale manier van ballonvaren. Neem gerust contact op met ons.

 

verjaardag001

 

Verloop

We spreken vooraf een tijdstip en een locatie af. De partner hoeft niets te weten, wij kunnen best een geheimpje bewaren!
Op de afgesproken plek wacht de gelukkige een eerste fantastische verrassing: Een ballonvaart! Na de kennismaking en een briefing wordt de ballon opgezet en kunnen we opstijgen. Op naar de zevende hemel dankzij uw origineel verjaardagscadeau!

De vlucht wordt vanop de grond gevolgd door een terreinwagen waarmee de ballon radiocontact heeft. Ook familie en vrienden kunnen de ballon volgen met hun wagen.

Er kunnen foto- en video-opnames gemaakt worden. Ook hiervoor kan u voor meer info terecht bij ons. 

Na de landing word het heuglijke nieuws en de unieke ervaring gevierd met champagne. Ten slotte ontvangt u nog een vluchtcertificaat als aandenken.

Prijs

De prijs voor een ballonvaart is 145€ pp, dit kan je uitbreiden met een "verrassingspakket". Neem hiervoor contact met ons op.


Created with flickr slideshow.