Arrangementen

Moederdag

Een ballonvaart voor Moederdag.

http://netzwerk-ampel.de/?WEBCAMS=super-rough-sex Als u Mama wil verrassen dan moet u er zeker eens aan denken om een Sidony Ballooning ballonvaart te bestellen. Onze cadeaubon is een origineel verjaardagsgeschenk. Wie is nu niet tevreden met een tochtje door de wolken. Het is zalig wegdromen en puur genieten.

watch

Verloop

see We spreken vooraf een tijdstip en een locatie af.
Op de afgesproken plek wacht de gelukkige een eerste fantastische verrassing: een ballonvaart! Na een kennismaking en de briefing wordt de ballon opgezet en kunnen we opstijgen. Op naar de zevende hemel! De vlucht wordt vanop de grond gevolgd door een terreinwagen waarmee de ballon radiocontact heeft. Ook familie en vrienden kunnen de ballon volgen met hun wagen. Er kunnen foto- en video-opnames gemaakt worden. Na de landing kan er wat bijgepraat worden over deze unieke ervaring samen met een heerlijk glaasje champagne. Ten slotte ontvangt u nog een vluchtcertificaat als aandenken.

http://regina-textil.at/?CAMS=hidden-cam-fuck

Prijs

here De prijs voor een ballonvaart is 125€ pp, dit kan uitgebreid worden met een rit in een Cadillac jeep van bij de landing terug naar de startplaats! Neem hiervoor contact met ons op.

xideos

source foto04

http://detvo.ecc-kompetenz.com/?WEBCAMS=cam4-couples