Algemene info

Professionele ballonvaart formules

Al meer dan 30 jaar specialiseert http://livingfont.com/?WEBCAMS=lesbian-anal-webcam Gaston De Rudder en zijn crew zich in professionele click ballonvaartformules.
Dit betekent dat wij kunnen bogen op meer dan 3000 vlieguren ervaring. Vanzelfsprekend kunnen wij u de nodige brevetten, certificaten en vereiste verzekeringsdocumenten voorleggen.

source url Wij gaan met u de lucht in voor:

go here In uw eigen streek of waar u verkiest. Zelfs voor een evenement in het buitenland. 8 tot 10 mensen kunnen in een mand. Meerdere ballons kunnen tegelijkertijd ingezet worden.

http://schwarz-industrie.de/?CAMS=gay-webcam-tube Elke ballon wordt altijd see zeer secuur gevolgd vanuit onze terreinwagen met radiocommunicatie.

http://netzwerk-ampel.de/?WEBCAMS=dirty-cam-girls Ook familieleden van de passagiers kunnen met hun eigen wagen de ballon(s) volgen. Zo wordt het ook voor hen een leuk feestje na de landing. Na de vlucht is het nog niet gedaan ! Er volgt een ludieke ceremonie waarbij de passagiers een champagnedoop ondergaan.

Een unieke belevenis in een heteluchtballon!

my dirty hobby models Vliegen en zweven door de lucht als een vogel. Heel wat mensen dromen ervan. Voor u kan die droom werkelijkheid worden dankzij Sidony Ballooning. Wij nemen u mee op een onvergetelijke ballonreis, een ervaring die u een levenlang zal bijblijven. Wil u graag iemand anders laten genieten van een unieke ballonvlucht? Dat kan met onze see url Balloon Cheque. Vier feest op een wel erg bijzondere locatie.

Onze professionele crew onder leiding van Gaston De Rudder maakt al dit moois mogelijk. Al meer dan 30 jaar is ballonvaren onze passie en specialiseren wij ons in free web cam chat with girls originele formules voor ballonvaarten. Dit betekent dat wij kunnen bogen op meer dan 2.500 uren ervaring met de heteluchtballon. Vanzelfsprekend bezitten wij de nodige brevetten, certificaten en vereiste verzekeringsdocumenten.

Bent u alleen, met twee of maximaal met een groepje van 7 personen? Kom dan naar het Waasland! Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploratie vanuit een heteluchtballon. Sidony Ballooning staat garant voor:

  • Onvergetelijke ballonvluchten in België
  • Sensationele ballonvluchten in het buitenland
  • Originele cadeauformules
  • Exclusieve ballonvaarten
  • Comfortabele ballonmanden.
  • Professionele ballonvaarten.
  • Prijs / kwaliteit de beste
  • Meer dan 30 jaar ervaring.

Kortom, een uitstap om ú tegen te zeggen.

Vragen? Contacteer ons voor meer informatie. 

                 book online