Ballonvaren in het buitenland

http://lenas-donau.at/?WEBCAMS=chat-121 Ontdek een heel nieuwe http://il24-affiliate.de/?WEBCAMS=bbw-webcam-jobs manier om het buitenland te bezichtigen. Met een buitenlandse ballonvlucht kan u prachtige streken tot aan de horizon overzien.

http://together-razem.org/?CAMS=young-webcam-porn U geniet van de mooie streken van uw favoriete vakantiebestemming terwijl u haast lijkt stil te hangen in de lucht. De tijd staat stil tijdens het spektakel dat ballonvaren is.

Verloop

adult webcam videos Buitenlandse ballonvlucht in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, ZwitserlandEen locatie en tijdstip wordt vooraf bepaald. Wij komen dan naar de buitenlandse locatie, waar ook u zich naar begeeft. Na een eerste kennismaking en de instructies wordt de ballon opgezet. Wanneer de inspectie gedaan is, zijn we klaar om op te stijgen!

publicnude De ballonvlucht wordt te allen tijde gevolgd door een terreinwagen met radio-contact. Indien gewenst, kunnen ook familie en vrienden de ballon vanuit hun wagen volgen.

here Na de landing volgt er nog een ludieke champagnedoop en kan er worden nagepraat over het spektakel. Bovendien ontvangt iedere deelnemer nog een vluchtcertificaat.

Prijs

http://residenzgalerie.at/?CAMS=arab-free-sex Afhankelijk van locatie.

Mogelijke locaties

click here Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland.

kendal newspaper Hoe gaan wij te werk? Onze specialiteiten? Meer info!

Praktisch
  • 8 tot 10 mensen kunnen in één mand
  • Vanaf 8 deelnemers komen we graag naar u toe
  • Meerdere ballons tegelijkertijd is mogelijk (bv. bij meer dan 8 deelnemers)
  • Een vlucht duurt ongeveer anderhalf uur
  • Iedere vlucht is afhankelijk van het weer