Nieuws

Nieuws over ballonvaren met Sidony Ballooning

Vanaf nu verkrijgbaar: Re.Si Bike ballonpin

 

Wenst u een pin? e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of breng een bezoekje in de Re.Si bike fietsenwinkel.

Adres: Vrasenestraat 40 Nieuwkerken-Waas 

 

Wees er snel bij, er zijn maar 100 stuks verkrijbaar!

prijs: 5€/st.

 

 

 pinresibike

 

 

Re.Si Bike bekijkt de wereld voortaan ook vanuit een mandje

 

Vandaag mogen we onze nieuwe samenwerking met Resi Bike voorstellen.

Bart en Evy, de trotse eigenaars van 'Re.Si Bike' een fietsenwinkel uit Nieuwkerken-waas hebben ervoor gekozen om hun bedrijf nog meer publiciteit te schenken en dit door middel van de aankoop van een nieuwe luchtballon.

Wij van Sidony Ballooning zijn dan ook erg verheugd op deze samenwerking en kijken er alvast naar uit om met deze ballon te mogen varen.

 

Voor Bart is dit niet zomaar een investering. Op termijn wil hij ook het bevret van ballonvaarder behalen om dan zelf met zijn luchtballon te kunnen varen.

In tussentijd zal hij zijn ervaring kunnen uitbreiden door met Sidony Ballooning samen te werken en prachtige ballonvaarten te maken.

 

V19.899

 

De luchtballon zal zoals goeder trouw gebouwd worden door Cameron Balloons.

Het betreft het type Z-120 met een volume van 3400m³

Deze ballon maakt het mogelijk om tot 4 passagiers mee te nemen in zijn mand.

Hij zal worden uitgersut met een smart vent RDS, turning vents en hyperlast top

 

Langs deze weg willen wij Bart en Evy nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat ze in Sidony balloong hebben.

Wij verheugen ons op deze prachtige samenwerking en wensen hun heel veel succes met hun luchtballon die vanaf het najaar in het wase luchtruim te bewonderen zal zijn.

Meer info over Re.Si Bike vind u op www.resibike.be 

 

Ballonvaren in de winter? Het kan!

We krijgen wel eens dikwijls de vraag gesteld of ballonvaren in de winter ook mogelijk is?

Wel, het antwoord is over duidelijk ja!

 

winter1

 

Een ballonvaart in de winter is namelijk het mooiste wat er is.

Stel je eens voor, het landschap bedekt onder een mooi wit sneeuw tapijt, gewoonweg prachtig om te bezien vanuit een mandje.

Meer nog, tijdens de winterperiode kan men (tot tegenstelling in de zomer periode) de hele dag varen.

Dit heeft als voordeel dat u zelf kan beslissen wanneer u het liefst wil meevaren, op elk tijdstip van de dag.

Wilt u eens een wintervaart meemaken? Of kent u iemand die in de winter zijn verjaardag viert en je weet geen cadeau te kopen?

Voor meer info en uitleg: klik hier

 

winter3

Urbanus vaart mee met Sidony Ballooning.

Op 15 juli had Sidony Balloning de eer en het genoegen om met 'Urbain Joseph servranckx' beter gekent als Urbanus, een ballonvaart te maken. We stegen met de ballon op vanuit Urbanus zijn tuin in Tollembeek. Tesamen met zijn familie en vrienden genoten we van een prachtige vaart die ons tot in Sint-Kwintens-Lennik bracht.

 urbanus

 

Na de landing begon het feest pas!De ballonvaart was een cadeau van Urbanus voor de verjaardag van zijn dochter. Met de gepaste muziek en uiteraard de gekende humor van Urbanus werd het een onvergetelijke avond voor iedereen!


Jongste en oudste passagier ooit in een ballonmand

SINT-NIKLAAS - Op de Grote Markt van Sint-Niklaas is een gezelschap met de oudste en de jongste ballonpassagier ooit opgestegen. De nestor van 97 jaar oud rijdt nog met de auto en beging recent een snelheidsovertreding. 

Het was een onuitgegeven gezelschap dat maandagavond het luchtruim boven Sint-Niklaas uitkoos voor een pleziertochtje. Lieselotte Cools (68) uit Willebroek, Chris Scheirs (52) uit Mechelen zaten in de ballonmand samen met Larissa de Castro (de tweede uit de Miss België-verkiezing van een paar jaar geleden), Hector Vercruyssen (89) uit Sint-Niklaas, nestor Emiel Van Meervenne (97) uit Temse en Lieke Van Hauwermeiren (één jaar en acht maanden oud), ook uit Temse. Het verhaal begint in taverne Casa Alba in Sint-Niklaas.

'We zaten daar te eten. Hector Vercruyssen was er ook', vertelt ballonvaarder Gaston De Rudder. 'Ik zei dat hij er niet meer zo jong uitzag en stelde hem de vraag die je een vrouw nooit mag stellen. Hij vertelde geamuseerd dat hij 89 was en nog per auto reed. Hij bleek mijn familie te kennen omdat die destijds aan huis kwam om het ziekengeld te ontvangen. Een ballonvaart was toen al het gespreksonderwerp, maar het is er nooit van gekomen. Tot nu.'

Daarna ontmoette De Rudder iemand die nog ouder bleek: Emiel Van Meervenne. 'Ik ben al 97 en rij geregeld nog met de auto', vertelt Van Meervenne. 'Recent heb ik nog een proces-verbaal en 80 euro boete gekregen omdat ik in Belsele 84 in plaats van 70 km per uur reed. Ik kook thuis mijn eigen potje en vind het fantastisch dat ik mag meevliegen.'

Bron: Het Nieuwsblad - 30 mei 2012

Gerelateerde video